KAYMAKAMLIKLARDA İZİN KUYRUĞU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAMLIKLARDA İZİN KUYRUĞU


 

Perşembe akşamından itibaren geçerli 17 günlük

GİZEM EKİCİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı 17 günlük tam kapanma öncesinde seyahat izin belgesi isteyenler kaymakamlıklara koştu, çiftçiler ise ziraat odaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Mersin’de kaymakamlıklara bu amaçla gelenlere devlet memurları oluşan yoğunluk sonrası e-Devlet üzerinden başvuru yapmaları önerildi.

Şehirler arası seyahat kısıtlamasında muaf olarak yolculuk etmek isteyenlere Kaymakamlıklardaki  'Açık Kapı' görevlileri yardımcı olmaya çalıştı.

İzin belgesi almak isteyenlerin e-Devlet üzerinden başvuru yapmaları gerektiği belirtilirken genelgedeki hususlara ilişkin belgesi bulunanların e-Devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı'na ait e-Başvuru ve ALO 199 sistemleri üzerinden valilik/kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Seyahat İzin Kurulları'na iletmeleri istendi.

Tam kapanma öncesi izin almak isteyen vatandaşlar kaymakamlıklara akın edince kaymakamlık binalarının önünde yoğunluk oluştu. Oluşan yoğunluk sonrası koronavirüs tedbirleri de hiçe sayıldı. Memurlar, pandemi süresince ilk defa bu kadar uzun sürecek bir kısıtlama uygulanacağını, bu nedenle aşırı yoğunluk oluştuğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA