ECZANE TEKNİSYENLERİNDEN BURUK KUTLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ECZANE TEKNİSYENLERİNDEN BURUK KUTLAMA


 

Pandeminin en ön safhalarında mücadele eden eczane teknisyenleri, sorunlarına çözüm beklerken 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerlerinin Günü’nü buruk kutladı.

Haber Merkezi

 

Mersin Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu, 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerlerinin Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak açıklama yaptı.

Dernek Başkanı Selçuk Uluçay, 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününü buruk bir duyguyla kutlandığını söyledi.

Öncellikle dünyayı etkisi altına alarak toplum sağlığını etkileyen Covid-19 mücadelesinde ve farklı sebeplerle yitirdikleri meslektaşlarını anan Uluçay, “Bölgelerdeki derneklerimizin ve onlara bağlı 7 federasyonumuz ile meslek örgütümüzün en üst kuruluşu olan konfederasyonumuzun örgütlü çalışmalarıyla kazanılıp mesleki statümüzün temellerini atarak 26 Nisan 2011 Tarihinde yayınlanan Resmi gazeteyle Eczane teknisyenleri ve Teknikerleri mesleki unvanını aldık.

Bunun akabinde meslek örgütlerimizin haklı mücadelesiyle kazanılan mesleki statümüz ile birlikte 3 yıl önce Ankara’da yapılan genel kurulda Konfederasyon, federasyonlar ve derneklerimizin almış olduğu ortak karar ile “26 Nisan Eczane Teknisyenler ve Teknikerler Günü” olarak ilan edilmiştir.

 

“NEDEN MESLEK ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERİLMESİNİ İSTİYORUZ?”

Özellikle Mersin’imiz olarak 2009 yılında kurulan derneğimizde aktif olarak faaliyet gösteren eczane teknisyenlerini bir araya getirerek teknisyenler arasındaki iletişim ağını oluşturup, mesleğimizdeki bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak aynı zamanda bilimsel olarak doğru, güvenilir bir bilgi akışını kurumsal olarak sağlayıp Dernek çatısı altında birlikte eğitimler düzenleyerek bilgi ve donanımımızı arttırıp camiamıza ve teknisyenlerimize mesleki güç kazandırmaktır. Meslektaşlarımızdan istediğimiz bu oluşumun içinde olması ve bölgelerdeki Eczane teknisyenleri derneğine sahip çıkmasıdır.

3.yılını kutladığımız Eczane Teknisyenleri ve Teknikerler gününde tüm meslektaşlarımızın 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü kutlarım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA