ORTADOĞU; EN BAŞARILI HASTANE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORTADOĞU; EN BAŞARILI HASTANE


 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Özge Demir yaptığı açıklamada, “Pandemi süreci öncesinde tüm altyapı çalışmalarını tamamladık. Covid-19 mücadele ekibi oluşturduk. Tüm çalışmalarımızın emeklerini pandemi sürecinde aldık. Bir çok hastamızı şifa ile taburcu ettik” dedi.

Haber Merkezi

 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, aldığı tedbirler ve uyguladığı sağlık çalışmaları ile pandemi sürecinde ön plana çıkan sağlık kuruluşu oldu.

13 yılını geride bırakan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi uzman kadrosuyla Mersin’de pandemi döneminde de en çok tercih edilen özel hastane oldu.

 

“EN ÇOK TERCİH EDİLEN HASTANE OLDU”

Koronavirüs döneminde de çizdiği başarılı grafikle adından sıkça söz ettiren Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, Mersin’de antikor testlerini uygulayan ilk özel hastanelerden birisi oldu.

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Özge Demir yaptığı açıklamada Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’nin pandemi sürecindeki başarısıyla en çok tercih edilen kurum olduklarını belirtti.

 

“TEDBİR ALAN İLK SAĞLIK KURULUŞUYUZ"

Pandemi sürecini tahmin ederek alt yapı çalışmasını günler öncesinden hazırladıklarını söyleyen Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Özge Demir, “Hastane olarak pandemi PİK ATAĞI  öncesinde tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Hastalarımızın sağlığını ön planda tutmak amacıyla Covid tedavisinde kullanılan ek tıbbi cihaz donanım takviyesi yaptık. hastane bilim kurulu oluşturduk. Hijyen ekipmanlarımızı tedarik ettik. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak koronavirüs tedbirlerini alan ilk sağlık kuruluşuyuz. Bu anlamda gururluyuz” dedi.

 

“PANDEMİ SÜRECİNDE ŞİFA DAĞITTIK”

Tüm üniteleri hazırlayarak koronavirüsle mücadele ekibi kurduklarını belirten Uzman Dr. Özge Demir, “Yoğun bakım ünitemizi hazırladık. Ekip olarak iyi bir çalışma yaptık.   Gecemizi gündüzüme kattık. Bizlere başvuran hastalarımıza şifa dağıttık. Sağlıkçıların öneminin bir kez daha ön plana çıktığı günlerde bizim de ödülümüz hastalarımızın iyileşmesiydi” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA