NEŞET ERTAŞ, UNUTULMAZ TÜRKÜLERİYLE ANILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEŞET ERTAŞ, UNUTULMAZ TÜRKÜLERİYLE ANILDI


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin katkıları, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının seslendirmesiyle, “Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş” unutulmaz türküleriyle anıldı. Konser, TRT Müzik ekranlarında canlı yayınlandı.

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; 2012 yılında aramızdan ayrılan; Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi olarak bilinen ve 'Bozkırın Tezenesi' lakabıyla herkesin gönlünde yer edinen Halk Ozanı Neşet Ertaş adına anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası (MDOB) ve Korosu'nun düzenlediği Senfonik Neşet Ertaş Türküleri Konseri, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 20:30’da TRT Müzik ekranlarında canlı olarak yayınlandı.

Akdeniz Belediyesi’nin katkılarıyla; sevenleri ve hayranları, 25 Eylül 2012 tarihinde aramızdan ayrılan, bu toprakların sesi ve Bozkırın Tezenesi’nin unutulmaz türkülerini, MDOB sanatçılarından dinleme; Halk Ozanı ve gönül insanı Neşet Ertaş’ı bir kez daha yâd etme fırsatı buldu.(iha)

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA