BÜYÜKŞEHİR’E HACİZ ŞOKU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’E HACİZ ŞOKU!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin helikopteri başına bela oldu! Belediyeden alacaklı bir firma helikoptere haciz koydu.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, dönemin başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla 2014 yılında “Havacılık Faaliyetleri Helikopter Yönetimi Helikopter Uçuşları İle Deniz Hava Ulaşımı Hususunda Yürütülecek Faaliyetlerin İcrası Denetimi, Raporların Kontrol Edilmesi Takibi İşlenmesi ve Bu konuda Eğitim Verilmesi Hususunda Hizmet Alımı İşi” olarak ihale açtı.

 

16 MİLYON 472 BİN LİRAYA MAL OLDU

Helikopter satın alınma işi yaklaşık 4 yıl aralıksız sürdü. Sonunda seçimlere bir yıl kala 4 Nisan 2018'de çift motorlu helikopter; bakım masrafları, pist yapımı için danışmanlık hizmeti bedeli de dahil toplam 16 milyon 472 bin TL'ye satın alındı.

 

“İYİ TÜCCARIM” DEDİ AMA ELDEN ÇIKARAMADI

31 Mart seçimlerini kazandıktan sonra makamına oturur oturmaz tasarruf tedbirlerine vurgu yaparak helikopteri elden çıkarmak için harekete geçen CHP'li Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer, her ne kadar sık sık “İyi tüccarım” dese de başarılı olamadı. Satışı mümkün olmayan helikopterin en azından kimi masraflarından kurtulmak amacıyla harekete geçti ve kiralama yoluna gitti.

Geçen yıl aylık masrafı 300 bin lira olan, hiçbir gelir getirmeyen helikopter THK'ya kiralandı.

 

BÜYÜKŞEHİR SESSİZ

Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi, helikopterden kurtulamadı. Son olarak belediyeden alacaklı bir firmanın helikoptere haciz koyduğu iddia edildi. Konuyla ilgili Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama yapılmazken, alacaklının neden helikopteri tercih ettiği ise merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA