KIZINI ÖLDÜREN POLİSE KATİL DİYEN BABA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIZINI ÖLDÜREN POLİSE KATİL DİYEN BABA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU


 

Kızını öldüren ve “taksirle öldürme” suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan özel harekât polisine “katil” dediği için baba hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Haber Merkezi

 

Mersin’de üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Feray Şahin’i öldüren ve “taksirle öldürme” suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve meslekten ihraç edilen özel harekât polisi Fatih Burak Aykul, sosyal medyada kendisine “katil” diyen Şahin’in babası Bekir Şahin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Zehra Özdilek’in Cumhuiryet’te yer alan haberine göre, şikâyet dilekçesini soruşturan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Adalet arayışları sürerken kendilerine gözdağı verilmek istendiğini belirten Şahin, “Katile, katil denir, bunun başka tarifi var mı?  Davamızda asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Aykul’un hakkında şikâyetçi olmasına tepki gösteren Bekir Şahin şöyle konuştu: “Gencecik üniversite son sınıf öğrencisi kızımızı suçsuz, savunmasız, masum olduğu halde öldüren, delileri yok eden, sürekli ifade değiştiren, sonrada bizim acımızla alay edercesine arkadaştık, kazaydı gibi asılsız, yalan iddialarla kamuoyunu ve mahkemeleri meşgul eden, yönlendirmek isteyen katile, katil denir. Bunun başka bir tarifi yoktur. O katil sokakta şu an herkes için bir tehdittir. Aile olarak 3.5 yıldır adalet arıyoruz. Kızımız kara toprakta, katil 4 Ocak 2019 tarihinden bu yana sokakta, dosyamız 28 Şubat 2019 tarihinden bu yana Yargıtay’da bekliyor. Bu cinayet, cezasız kalmasın istiyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA