AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN ÝHTÝYAÇ SAHÝBÝ AÝLELERE GIDA DESTEÐÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN ÝHTÝYAÇ SAHÝBÝ AÝLELERE GIDA DESTEÐÝ


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi, Ramazan Ayý’nda ihtiyaç sahibi vatandaþlara destek olmak amacýyla binlerce gýda kolisi yardýmýnda bulundu. Belediye imkanlarýnýn haricinde hayýrseverlerin de katkýlarý ile dar gelirli ailelere ulaþtýklarýný dile getiren Baþkan Mustafa Gültak, “Ramazan ayý birlik, beraberlik ve paylaþma ayýdýr. Ýyilik paylaþtýkça çoðalýr. Bizler vatandaþlarýmýzýn yalnýzca dualarýna talibiz” diye konuþtu.

Akdeniz Belediyesi sosyal belediyecilik anlayýþý ile ilçe genelindeki dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Ramazan Ayý dolayýsýyla binlerce gýda yardým paketleri, Baþkan Mustafa Gültak öncülüðünde, Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü ekipleri tarafýndan ihtiyaç sahibi vatandaþlara ulaþtýrýldý.

BAÞKAN GÜLTAK; “ÝHTÝYAÇ SAHÝBÝ VATANDAÞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Baþkan Mustafa Gültak konuya iliþkin yaptýðý açýklamada, “Her zaman olduðu gibi Ramazan Ayý’nda da vatandaþlarýmýzýn yanýnda olmayý sürdürüyoruz.  Böylesi önemli günlerde dayanýþmanýn ve yardýmlaþmanýn daha büyük bir önem taþýdýðý kanaatindeyim. Bizler üzerimize düþen görevi en iyi þekilde yapmanýn huzurunu taþýyoruz. Bu baðlamda hayýrsever vatandaþlarýmýzýn katkýsýný da göz ardý etmek mümkün deðildir. Her birine ayrý ayrý teþekkür ediyorum. Allah her birinden razý olsun” ifadelerini kullandý.

“ÝYÝLÝK, PAYLAÞTIKÇA ÇOÐALIR”

Baþkan Gültak; “Bu sene yine Akdeniz’deki dezavantajlý ailelerimize ulaþtýrmak üzere temel gýda maddelerinin bulunduðu gýda paketlerimiz ekip arkadaþlarýmýzýn yardýmýyla sevk edildi. Desteðimiz, muhtarlarýmýz ve sivil toplum örgütlerimizin ulaþtýrdýðý listeler ile belediye bünyesindeki datalarýmýz dikkate alýnarak yapýlmýþtýr. Ýyilik paylaþtýkça çoðalýr. Bizler vatandaþlarýmýzýn yalnýzca dualarýna talibiz. Herkesin Ramazan’ý mübarek olsun” diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  • Gönderen : eyup - Tarih : 12/5/2021 - 13:26:09
    sayin baskanim yaptiginiz yardimlardan dolay minettariz sizden ricam bu yardima benide dahil ederseniz minettarim


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA