AKKUYU NÜKLEER A.Ş. ÇALIŞANLARINDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU NÜKLEER A.Ş. ÇALIŞANLARINDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ


 

Akkuyu Nükleer A.Ş. çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında anlamlı çalışmaya imza attı. Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi’nden yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaatında çalışanlar, aralarında topladıkları paralarla mahalledeki çocuklar için hediyeler aldı. Hediyeler, ilkokul öğrencilerinin yanı sıra kimsesiz ve desteğe ihtiyacı olan çocuklara dağıtılacak.

Pandemi öncesinde santralin inşa edildiği bölgede organizasyonlara imza atan Akkuyu Nükleer A.Ş., bu yılki kısıtlamalar nedeniyle farklı bir etkinlik düzenledi. Akkuyu Nükleer A.Ş. çalışanları, uzun süredir günün sadece belli saatlerinde dışarı çıkabilen çocuklara destek vermek ve teşvik etmek için bağış toplayarak, okullara aktarılması planlanan kırtasiye, oyuncak ve eğitici oyunlar satın aldı. Çocuklara hediyeleri, korona virüs önlemleri kapsamında verilecek.

 

“‘BİZ BİZE YETERİZ’ KAMPANYASINA 3 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA AYIRDIK”

Akkuyu Nükleer A.Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilir kalkınma ve sosyal sorumluluğun büyük ölçekli projelerin başarılı bir şekilde uygulanmasının temel ilkeleri olduğunu biliyor ve mümkün olduğunca bu tür projelere ağırlık veriyoruz. Geçen yıl, Türk Hükümeti tarafından salgın nedeniyle gelir kaynaklarını kaybeden vatandaş kategorileri ve yoksul aileleri desteklemek amacıyla başlatılan ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasına 3 milyon liradan fazla para ayırdık. Yerel hastanelere ve okullara maddi destek sağladık, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi, şirketin hayırsever girişimlerinin çalışanlarımıza da nasıl yansıdığını görüyoruz. Onların yerel topluluğa nasıl entegre oldukları ve yerel halkın refahı, bölgenin istikrarı ve refahı için nasıl kişisel sorumluluk gösterdiklerini gururla izliyoruz” ifadelerini kullandı.

Akkuyu Nükleer A.Ş., Akkuyu NGS’nin inşa edildiği bölgeye destek için başlattığı faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, geçen yıl Silifke Devlet Hastanesi, Büyükeceli Aile Sağlığı Merkezi ile Büyükeceli İlkokulu ve Ortaokuluna bağış sertifikaları vermişti. Yeni eğitim-öğretim yılının başlanması vesilesi ile de Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, sınıfların yenilenmesinden spor malzemeleri teminine kadar Gülnar ilçesindeki okulların çeşitli ihtiyaçları için 372 bin TL tutarında bir bağış sertifikası aktarılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Akkuyu Projesinde yer alan firmalarla ile işbirliği yapılarak Gülnar ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 500 adet Ramazan kolisi teslim edilmişti.^(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA