BOZDOĞAN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZDOĞAN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi törene katıldı.

Haber Merkezi

 

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve kentin protokol üyeleri katıldı. Törenin ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına fidan dikimi yapıldı.Günün anlam ve önemine yönelik bir mesaj yayınlayan Başkan Bozdoğan,  Türkiye’de çocukların cinsel istismara karşı korunmasına yönelik Lanzarote Sözleşmesi'ni imzalayan ilk İlçe belediyesi olduklarını ifade etti.

 

BOZDOĞAN; ÇOCUK DOSTU BİR KENT OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Başkan Bozdoğan, '' Tarsus Belediyesi olarak bugüne kadar çocuklarla ilgili bir dizi proje ve çalışma yaptık. Yaptığımız bu çalışmalardan bahsedecek olursak; Tarsus Belediyesi olarak çocuk hakları ve çocuk gelişimi konusunda hassasiyet göstermekle beraber, çocuklarımızın kişisel ve zihinsel gelişimine yönelik çalışma ve projeler de üretiyoruz. çocuk haklarıyla ilgili çocukların anlayabileceği bir üslupla “Karikatürlerle çocuk Hakları Sözleşmesi” kitabını da hazırlayıp şehrimizdeki tüm çocuklara dağıtımını gerçekleştirdik. Bu vesileyle çocukların da kendi haklarını bilmelerini sağladık. Ayrıca Kırsal alanlarda okul öncesi eğitimi ve okul adaptasyon sürecinin öğrenimi ile ilgili eğitim alamayan dezavantajlı çocuklarımız ve velileri için “Köyüm uzakta öğretmenim yanımda” projemizi geliştirerek bu proje kapsamında köylerimize gidip çocuklarımızı eğitim hayatı ve okulla tanıştırma etkinliği yapıyoruz. Ayrıca velilerine de çocuk psikolojisi ile ilgili seminerler vererek çocuklarımızın daha anlayışlı bir ortamda büyümelerini sağlıyoruz” dedi.

 

Başkan Bozdoğan mesajının devamında  şu ifadelere yer verdi;'' Bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA