23 NİSAN KUTLU OLSUN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

23 NİSAN KUTLU OLSUN!


 

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, 101’inci yılı bu yıl da gurur ve coşkuyla kutlanıyor.

GİZEM EKİCİ 

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile birlikte çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü kutlu olsun.

Bu yıl pandemi nedeniyle buruk kutlansa da coşkusu her yanı saran bayram özellikle bu zor günlerde milletin moral ve sevinç kaynağı oldu.

Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan’ın Mersin’de de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararlar neticesinde, çelenk sunma törenleri dışında kişilerin bir araya gelmesine neden olabilecek kutlama programları yapılmadan, başta kolluk araçlarından oluşmak üzere araç konvoyları, ses, ışık ve havai ışık gösterileri, mobil araçlarla gösteriler ile çevrimiçi etkinliklere kutlanmasına karar verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA