SAĞLIK ÇALIŞANLARI, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE 23 NİSAN KLİBİ HAZIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE 23 NİSAN KLİBİ HAZIRLADI


 

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hazırladıkları bir kliple kutladı.

Hastanede tedavi gören çocuklar ile sağlık çalışanlarının rol aldığı klip, hastanenin sosyal medya hesaplarından, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hastanemizde tedavi gören çocuklarımızla bir video klip hazırladık. Aktivite odalarında kuş yuvalarını boyayan çocuklarımız, hastanemizin bahçesinde yuvaları kuşlarla buluşturdular. Sosyal mesafe, maske ve temas kuralları çerçevesinde yapılan kutlamada, pandemi sürecindeki tüm özlemlerimizi eğlenerek giderdik" notuyla paylaşıldı.

Sağlık çalışanlarının Covid-19 ile verdikleri mücadele sürecini öne çıkaran klipte, "Aslında biraz yorulduk. Belki de biraz sıkıldık. Sanırım biraz da özledik. Adettendir, koltuğu onlara vermek istedik, temastan kaçındık. Sarılıp 'nice bayramlara diyelim' dedik, sosyal mesafeye takıldık. Tam 'gel bir öpeyim' diyecekken, maskeyi hatırladık. Olsun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.

Klipte, korona virüsle mücadele eden sağlık çalışanları ile onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar rol alırken, klibin koordinatörlüğünü Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Arife Ünüvar, senaryo ve görüntü yönetmenliğini ise sağlık personeli Cem Gökşen yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA