“YARGILANACAK BİRİ VARSA O DA SENSİN MELİH GÖKÇEK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YARGILANACAK BİRİ VARSA O DA SENSİN MELİH GÖKÇEK”


 

Haber Merkezi

 

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Melih Gökçek’in ‘128 Milyar Dolar Nerede’ sorusunun Borsa’daki şirketlerin değerini düşürdüğü gerekçesiyle CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin bir basın metni yayımladı.

 

ORTADA BİR ZARAR VARSA, ZARARA UĞRATAN VARSA BU MELİH GÖKÇEK’TİR

Melih Gökçek’in ‘128 Milyar Dolar Nerede’ konusuna ilişkin suç duyurusunda bulunmasının son derece yersiz olduğunu ve Ankaralıyı yıllarca zarara uğratan kişinin Melih Gökçek olduğunu belirten CHP’li Başarır; ‘’Melih Gökçek; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, Parti Sözcümüz Faik Öztrak, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal ve benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Peki neden? 128 Milyar Nerede diye sormuşuz ve borsa düşmüş, zarara uğratmışız. Ortada bir zarar varsa, zarara uğratan varsa bu sensin Melih Gökçek. Ankaralının milyarlarca parasını zarara uğrattın. Bak Melih Gökçek, sen Ankara’nın marka değerini düşürdün, başkentin manevi değerini düşürdün. Neden borsanın düştüğüne bu kadar üzülüyorsun? Demek ki borsada milyarlarca lira paran var.’’ dedi.

 

“CESARETİN VARSA GEL MAL VARLIĞINI ARAŞTIRALIM”

CHP’li Başarır sözlerine şöyle son verdi: “Bu ülkede yargılanacak, hesap sorulacak birisi varsa, o da sensin Melih Gökçek. Ben yargılanayım ama sen de yargılan. 1994’te göreve geldiğin gün ile bugün arasındaki mal varlığının artışını hesaplayalım. Senin, ailenin, çocuklarının mal varlıklarına bakalım. Geldiğinde sadece bir ceketin vardı, şimdi oğlun medya patronu oldu. Sen bunun hesabını ver, Melih Gökçek. Sen, Ankara ihalelerinde yaptığın usulsüzlüklerin hesabını ver. Taşınmazlarını, bankadaki paralarını, akrabalarının üzerindeki malları say say bitmiyor. Haydi, kendini de ihbar et, yargılan eğer ki onurun varsa!”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA