SONER ÇETİN’DEN BAŞKAN ÖZYİĞİT’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONER ÇETİN’DEN BAŞKAN ÖZYİĞİT’E ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Adana Çukurova Belediye Başkanı ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanı Soner Çetin,  Mersin’e gelerek, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Yenişehir Belediyesinde gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz aylarda Yenişehir Belediyesinin de üye olduğu Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği çatısı altında yürütülecek ortak proje ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

ÇETİN “YENİŞEHİR BELEDİYEMİZİN KATILMASIYLA DA AYRI BİR GÜÇ KAZANMIŞ OLDUK”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in de desteği ve katkısıyla Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği olarak çok daha güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Soner Çetin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Birliğimizin çalışmalarıyla ilgili karşılıklı bilgilendirmede bulunacağız. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği, hakikaten bölge birlikleri içerisinde çok fazla konuda çalışmalar yürüten ve özelikle eğitim konusunda güzel çalışmaları olan bir birliğimiz. Yenişehir Belediyemizin katılmasıyla da ayrı bir güç kazanmış olduk. Son zamandaki katılımlarla birlikte birliğimizin üye sayısı 50’nin üzerine çıktı. Hızla üye sayımız artıyor. İnşallah Sayın Başkanımızın da katkısı ve desteği ile çok daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağız. Değerli Bakanımızı il başkanlığı döneminden beri tanıyoruz. Çok güzel çalışmaları var. Kendisini tebrik etmek istedim.”

 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “ÇOK KIYMETLİ PROJE VE ÇALIŞMALARIN YANSIMASININ SONUÇLARINI GÖRECEĞİZ.”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliğinde yer almaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise şunları söyledi: “Yenişehir Belediyesi olarak Doğu Akdeniz Belediyeler Birliğinde yer almaktan onur ve gurur duyuyoruz. Çok kıymetli proje ve çalışmaların yansımasının sonuçlarını göreceğiz. Sayın Soner Çetin’in belediyecilikteki başarıları bizlere örnek oluyor. Çukurova Belediyemiz, Adana’mıza ve ülkemize değer katan bir belediyemiz. O çalışmalar bize hep örnek oluyor ve yön gösteriyor. Biz de Yenişehir ilçemizde elimizden geleni yapıyoruz. Daha çok iş birliği ile umut ediyorum ki birlikte çok güzel işler yaparız. Kendisine hoş geldiniz diyoruz.”

Başkan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Soner Çetin’e teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA