KAYIP RUS GENÇ BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP RUS GENÇ BULUNDU


 

Mersin’in Silifke ilçesinde 3 gün önce spor yapmak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Rus genç Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir benzinlikte bulundu.

Alınan bilgiye göre, Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışan ve Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi'nde ikamet eden mühendis Anatoliy Doroshenko ve eşi Anna Doroshenko, 19 Nisan günü evden spor yapmak için çıkan 16 yaşındaki çocukları Mikhail Doroshenko'nun kaybolduğunu, komşularının desteğiyle yaptıkları aramalardan sonuç alamadıklarını belirterek Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Mikhail Doroshenko’nun bulunması için il ve yurt genelinde çalışma başlatılırken, kayıp Rus genç Mersin'den bin 137 km uzaklıkta Artvin'in Yusufeli ilçesi Yeniköy köyü sınırları içindeki bir benzinlikte bulundu. Şüpheli hareketlerinden dolayı benzinlikteki görevlilerinin dikkatini çeken genç için bölgeye güvenlik güçleri çağrılırken, yapılan kontrolde üzerinde kimlik ve pasaportu olmadığını, isminin Mıkhail Doroshenko olduğunu beyan eden genç şahıs karakola götürüldü. Yapılan incelemede iç çamaşırına saklanmış vaziyette pasaportu bulunurken, Rus gencin Mersin'deki ailesine teslim edileceği bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA