48 MÜZİSYENDEN NÜKLEERE KARŞI ŞARKI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

48 MÜZİSYENDEN NÜKLEERE KARŞI ŞARKI


 

Haber Merkezi

 

Çernobil`in nükleer felaketinin 35. Yıl dönümü nedeniyle, nükleer santralların barındırdığı risk ve neden olduğu facialara dikkat çekmek amacıyla bir araya gelen 48 müzisyenin seslendirdiği şarkının klibi yeniden gündeme geldi.

Sözü ve müziği Ali Akcan`a ait olan, nükleer santrallara yönelik kamuoyu oluşturmak amacıyla 2011 yılında başlatılan çalışmayla ilki Çernobil kazasının 28. Yıl dönümünde duyurulan şarkının klibi,  nükleer facianın 35.yılda da nükleer santrallara yönelik mücadele gücüne güç katıyor.

Şarkı sözlerine çok sayıda enstrüman eşlik ederken, "Ne Mersin`de ne Sinop`ta ne dünyanın diğer ucunda, nükleer santrallara karşı birlik olma zamanı" denilen şarkıda,  nükleer santrallara karşı dayanışma ve mücadele çağrısı yapılıyor.

Çeşitli meslek gruplarından birçok yaşam savunucusu ve çevre aktivisti ile Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şube Üyesi Doğu Ekin Değerli`nin de yer aldığı klipte sırasıyla;  İlkay Arslan, Erdem Gündüz, Cafer Arat, Tolga Yalçın, Sinem Deniz, Serhan Yasdıman, Özlem Ağrı, Ali Akcan, Gökhan Tevek, Alise Juska, Hakan Oral, Berrak Çetinkaya, Cem Uyanık, Çağrı Çetinsel, Levent Canen, Ezgi Güvercin, Ayhan Orhuntaş, Tuna Orhan, Cengiz Güneysel, Saro Seçikyan, Zafer Akdoğan, Sevinç Yalçın, Erdi Arslan, Yasin Yiğit, Umut Yenilmez, Can Tekin Alp, Yusuf Deniz, Mehmet Mert Baycan, Bülent Altun, Hasan Hüseyin Demirel, Görkem Tekin, Erkan Aydar, İnci Cebe, Semra Tunç, Sırrı Laçin, ATU, Ender Balkır, Ekin Uzunlar, Aydoğan Topal, Elif Can Vayic, Apolas Lermi`nin görüntüsüne yer veriliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA