YOLCULARIN CANI TEHLİKEDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLCULARIN CANI TEHLİKEDE!


 

Kazanlı ile Çarşı-Çay-Çilek hattında çalışan minibüsçüler arasında ki kavga yolcuların can güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de, aynı güzergahta çalışan 2 ayrı minibüs kooperatifi arasında yolcu alma meselesi yüzünden yaşanan gerginlik tehlikeli bir hal aldı.

Çarşı-Kazanlı güzergahında çalışan S.S. 26 Nolu Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi ile yine aynı istikamet üzerinde bulunan Çarşı-Çay-Çilek hattında çalışan minibüsçüler arasında yaşanan gerginlik yıllardır yaşanıyor.

Bugüne kadar pek çok defa çeşitli olaylarla karşı karşıya gelen taraflar, birçok defada davalık oldular. Ancak soruna bir türlü çözüm üretilemedi.

Son olarak haftasonu Kazanlı arabası yolcu aldığı gerekçesiyle iddiaya göre içinde yolcu varken Çay-Çilek Kooperatif şoförleri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda aracın camlarını kırıldığı görülürken olay polise intikal ettirildi.

Yaklaşık 25 yıldır çözülemeyen sorun nedeniyle yolcuların can güvenliği tehlikeye girerken, vatandaşlar yetkilileri görev çağırdı.

Son olarak geçen yıl yine şoförler arsında benzer bir olay yaşanmış ve bir kişi ağrı yaralanmıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA