BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Erkek Basketbol Takımı, Asya Kartalları’nı 88-57’lik skorla yenerek, adını final grubuna yazdırdı. Final grubu maçları 19-24 Nisan’da oynanacak.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Basketbol 2. Ligin play-off maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Erkek Basketbol Takımı, Asya Kartalları’nı yenerek, seride 2-1 yapıp, adını final grubuna yazdırdı. Serinin 3’ncü ayağı İstanbul’da oynandı tüm periyotlarda önde olan Mersin temsilcisi karşılaşmayı 88-57 kazanarak 4’lü final grubuna kaldı. Maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Mersin ekibi ilk periyottu 18-23 önde kapattı. İstekli oyununu 2. Periyota da taşıyan Mersin Büyükşehir 31-46 gibi farklı skora ulaştı. Devre arasına mutlu giden Mersin Büyükşehir ikinci yarıya da kaldığı yerden başladı. 3’ncü periyot sonunda skor 41-66 oldu. Ev sahibi bu skorun ardan havlu atarak Mersin Büyükşehir Belediyesinin işini kolaylaştırdı. Maç 57-88 gibi flaş skorla bitti . Ev sahibi bu skorla elenirken Mersin Büyükşehir Belediyesi ise adını final grubuna yazdırdı. Final grubu ise 19-24 Nisan tarihlerinde oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA