GÖKÇEL BÜYÜKŞEHİRİN HAL PROJELERİNİ GÜNDEME GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖKÇEL BÜYÜKŞEHİRİN HAL PROJELERİNİ GÜNDEME GETİRDİ


 

Haber Merkezi

 

CHP Mersin Milletvekili Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Anamur ve Bozyazı Hallerinin yenilenmesi ile ilgili projenin engellenmesini TBMM’de dile getirdi. Gökçel, Anamur ve Bozyazı Hal alanlarının ihtiyacı karşılamadığını belirterek, yeni hal alanlarının engellemelere rağmen yapılacağını söyledi. Gökçel, “Biz bu halleri Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak mutlaka yapacağız” dedi.

 

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’in tarımsal üretimde çok önemli birer merkez olduğunu ve sağlıklı tarım ürünü tedariki için mutlaka hal merkezlerinin yenilenmesi gerektiğini belirtti. Mevcut görüntülerin Mersin’e yakışmadığını dile getiren Gökçel, “Mersin ve ilçeleri Türkiye'de tarımsal üretimin çok yoğun olduğu bir bölge. Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Silifke ve Erdemli ilçelerimiz muz, çilek ve örtü altı sebze üretiminde başrol oynamaktadır. Ancak Anamur ve Bozyazı halleri mevcut durumlarıyla Anamur ve Bozyazı ilçelerimize hiç yakışmıyor,” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Anamur ve Bozyazı halleri için proje hazırladığını kaydeden Gökçel, projenin Ankara’da onaylanmadığına dikkat çekti. Gökçel, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz Anamur ve Bozyazı'ya modern birer hal yapmak için proje hazırladı; hazineden yer tahsisi için gerekli çalışmaları yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesinin bu halleri yapabilmesi için sadece Hazine Bakanlığından bir onaya ihtiyacı var. Ancak Hazine Bakanlığı şu anda hal olarak kullanılan yerin modern hâle getirilmesi için bir türlü onay vermiyor,” dedi.

Mersin’in böyle bir yaklaşımı kabul etmediğini dile getiren Gökçel, bu hal projelerinin nihayetinde gerçekleştirileceğini ifade etti. Gökçel, “Mersin ilçeleri bu yaklaşımı hiçbir zaman kabul etmiyor. Biz bu hali Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak mutlaka yapacağız,” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA