ERDEMLİ’DE ENDÜSTRİYEL AĞAÇLANDIRMA SAHALARINI İNCELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE ENDÜSTRİYEL AĞAÇLANDIRMA SAHALARINI İNCELENDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Erdemli Orman işletme Müdürlüğü, endüstriyel ağaçlandırma ve üretim faaliyet alanlarında incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Akduman’a Ağaçlandırma Şube Müdürü Rıza Güleç, Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, müdür yardımcısı, şefler ve orman muhafaza memurları eşlik etti.

Bölge Müdürü Akduman, 2021 yılı Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü Endüstriyel ağaçlandırma programında bulunan Alata Orman İşletme Şefliği, Kösbucağı ve Gönükara Mevkiindeki 348 ve 375 nolu bölmeler ile Şahna Orman İşletme Şefliği Şabalı Mevkiindeki 190,191,192,221,222 ve 223 nolu bölmelerde toplam 96 ha sahada devam eden üretim faaliyetlerinin en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. Ayrıca kök sökümünün tekniğine uygun olarak yaptırılarak Temmuz ayından önce bu sahalarda toprak işleme yapılmış ve sonbaharda fidan dikimine hazır olması gerektiğinin altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA