ACI İTİRAF! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ACI İTİRAF!


 

Yıllardır CHP’nin yönettiği Yenişehir için Vahap Seçer’den acı itiraf: “Yenişehir’in sorunları bugünün sorunu değil. Birikmiş, halının altına atılmış ve sorunlar yumak olmuş. Artık kir orada kaya gibi olmuş. Bunu kırmak parçalamak da öyle kolay değil”.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de CHP’nin kalesi olarak görülen ve partiye mensup siyasetçiler tarafından yönetilen merkez Yenişehir ilçesinin sorunlarına ilişkin CHP’li Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer’den acı itiraf geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında ilçe belediye başkanı Abdullah Özyiğit, imar planları ile ilgili gecikmeye tepki gösterdi. Ancak Seçer’e sert yanıt muhalefetten önce Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den geldi. “Şuanda internette oynuyor ama imarla ilgili soruyu kendisi sordu” diyen Seçer, “Bizim 1/5 binlik planlarla ilgili tüm ilçelere yaklaşımımız aynı. Bu CHP’li, bu MHP’li, bu AK Partili diye bir ayrımımız olmaz. Yalnız işi iyi bir an önce yapacağız diye bu imar meselesi ve Yenişehir’in sorunları da bugünü sorunu değil. Birikmiş birikmiş birikmiş, halının altına atılmış, atılmış, atılmış ve sorunlar yumak olmuş. Artık kir orada kaya gibi olmuş. Bunu kırmak parçalamak da öyle kolay değil. Dolayısıyla bunu kırıp parçalamak için bizim süreye ihtiyacımız var” dedi.

Birkaç haftadır komisyonun toplanmasında bir sıkıntı olduğunu söyleyerek nedenin Cumhur İttifakı’nın üyeleri olduğunu savunan Seçer’e MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat tepki gösterdi. Tat, “İki yıldır hiçbir toplantıya katılmazlık yapmadık. Sadece geçen hafta cenazeler ve mazeretler nedeniyle komisyon toplanamadı. Savsaklama gibi bir şey kesinlikle yok, bu bilgiyi size kim verdi ise kesinlikle katılmıyoruz. Konu bizim önümüze etap etap geldi ama hemen bitecek gibi değil” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA