MERSİN’DE İNSANSIZ HAVA ARACI EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE İNSANSIZ HAVA ARACI EĞİTİMİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünce görevli teknik personele ormancılık faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde veya kontrolünde İHA kullanımı konusunda temel beceri kazandırmak; elde edilen görüntülerin işlenme ve kıymetlendirme süreçlerini uygulama yaparak çalışmalarımızda kullanabilecek düzeyde bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen eğitim başladı. Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimin teori kısmına, Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, BTİ Şube Müdürü Songül Bahar Uğuz ve şefler, arazideki uygulama kısmına ise Bölge Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal Akkuş ve drone eğitimi alan personel katıldı.

SKYVlEW Havacılık eğitmenlerinden uçak mühendisi Melike Dursun, kurum müdürü Aslı Yiğit Seferoğlu tarafından verilen, dört gün sürecek olan uygulamalı eğitimde 18 katılımcı havadan görüntüleme ve otonom operasyon becerileri öğrenme ve uygulama imkânı bulacaklar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA