MUCİZE PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUCİZE PEŞİNDE


 

ALİ ŞANLI

 

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan Tarsus İdman Yurdu ligde geriye kalan 5 maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

2’nci Lig Kırmızı grupta kötü bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu ligin bitimine 5 hafta kala hedefsiz kaldı.  Önce şampiyonluğu kaçıran, kötü futboluna devam eden Sarı Lacivertliler ligde ki son maçın da evinde Etimesgut Belediyespor’a kaybedince play-off şansını mucizelere bıraktı. Play-off potasının 10 puan gerisine düşen Tarsus ekibi ligde geriye kalan maçlarda mucizeyi arayacak.

Ligin 34’ncü haftasında oynanacak olan GMG Kastamonuspor Tarsus İdman Yurdu maçı Perşembe günü saat 15.00’da oynanacak. Şuna kadar oynanan 33 haftada 33 puan toplayan ev sahibi Kastamonuspor tehlikeli bölgede yer alıyor. Ligde 17’nci sırad yer alan Kastamonuspor sahaya 3 puan için çıkacak. Tarsus ekibi ise 33 haftada aldığı 48 puan ile ligde 9’ncu sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA