POLİS HAFTASI’NA YAĞMUR ALTINDA SADE TÖREN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİS HAFTASI’NA YAĞMUR ALTINDA SADE TÖREN


 

Mersin’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü, korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler ve yağmur altında buruk kutlandı.

Mersin’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü, korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler ve yağmur altında buruk kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zafer Ağırkay, il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler dikkat çekti. Törende, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zafer Ağırkaya, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Tören, çelenklerin sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla sona erdi.

 

"MERSİNLİLERİ ÇOK SEVİYORUZ"

Törenin ardından gazetecilere açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Şahne, "176. yılını kutladığımız teşkilatımızın mensubu olmaktan büyük onur duyuyorum. Bütün meslektaşlarımın haftasını en kalbi duygularımla kutluyorum. Yaklaşık 40 yıldır polis haftasını kutluyoruz. Bu yıl pandemi dolayısıyla halkımızla bütünleştiğimiz etkinliklerimizin birçoğunu yapamadık ama okullarımızda çok güzel etkinlikler oldu, bizde onlara katıldık. Bu 10 Nisan'ı çocuklarımızla kutladık. Oldukça keyifli, güzel bir polis haftası oldu. Teşkilatımızın inşallah 276., 376'ıncı yıllarını görmek bizden sonraki nesillere nasip olacak. Mersin'de yaklaşık 5 yıldır görev yapıyorum. Bu süreçte özellikle halkımızın şahsıma ve teşkilatımıza göstermiş olduğu büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum. 10 Nisan aslında hepimizin, birlikte, bir arada olmanın ve güvenlik hizmetlerini sunmanın günü olduğu için hepimizin günü kutlu olsun. Mersinlileri de çok seviyoruz" dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA