BOZYAZI’DA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZYAZI’DA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ


 

Bozyazı İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Can Biricik ve bir grup emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatının 176. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Alp Eren Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Yılmaz, "Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane çalışmaktadır. Fedakarca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdir edilecek başarılar elde etmiştir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Bu vesileyle canları pahasına bu güzel vatanımız için şehitlik mertebesine yükselen şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize sağlıklı yaşam dilerim" dedi.

Ziyarette, bayan polis memuru Nilgün Bahar, Kaymakam Yılmaz’a çiçek verdi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA