AKP’Lİ ZEYNEP YILMAZ’A CHP’DEN SERT TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’Lİ ZEYNEP YILMAZ’A CHP’DEN SERT TEPKİ


 

Haber Merkezi

 

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, 'Güvenlik soruşturması' tasarısı görüşmelerinde konuşarak: “Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesi'ni aldık, kanırta kanırta da Büyükşehri alacağız” dedi. Yanıt CHP’nin Mersin Milletvekili Alpay Antmen’den geldi.

Alpay Antmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “AKP’li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın üslubuna bakar mısınız? ‘Bağırta bağırta, kanırta kanırta’. Hayırdır harbe mi giriyorsun? Düşman askerine mi saldırıyorsun? Bu nasıl üslup, bu ne seviyesizlik? Nasıl bir bilinçaltıdır bu? Biz senin seviyene asla inmeyeceğiz ama Mersinliler ilk seçimde seni oradan indirecek” dedi.

Milletvekili Antmen, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Vahap Seçer başkanlığında tüm Mersinlilere ayrım gözetmeksizin hizmet götürdüğünü belirterek “Zeynep Gül Yılmaz kendi seviyesini açıkça göstermiştir. Bilinçaltını ortaya sermiştir. Bahar Mersine CHP ile geldi, Mersinliler de bunu gördü. Artık talan, yalan ve rant dönemi Mersin’de sona erdi. Karın ağrıları bundandır. AKP’nin bir vekilinin bu üslubunu Mersinliler hak etmiyor. Eril iktidar anlayışından daha kötü bir şey varsa o da erilleşmiş dile sahip kadın Milletvekilidir. Tüm kadınlarımızı; kadınla erkekle eşit görmeyen bu 'kadın' diline karşı durmaya çağırıyoruz! AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ı Mersinli hemşerilerimize havale ediyorum. Onlar gerekeni ilk seçimlerde kendisine gösterecektir.” İfadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA