YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ’NDEN ÜCRETSÝZ ALMANCA KURSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ’NDEN ÜCRETSÝZ ALMANCA KURSU


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yeniþehir Belediyesi, ücretsiz dil kurslarýna devam ediyor. Daha önce Ýngilizce, Ýspanyolca ve Rusça dil kurslarýný ücretsiz olarak vatandaþlarla buluþturan Yeniþehir Belediyesi þimdi de A1 Almanca Temel Eðitim kurusu verecek.

Mersin Yeniþehir Belediyesi, öðrencilerin ve vatandaþlarýn dil eðitimine katký verecek temel düzeydeki dil kurslarýna devam ediyor. Daha önce ücretsiz Ýngilizce, Ýspanyolca, Rusça dil kurslarý düzenleyen Yeniþehir Belediyesi, ücretsiz dil kursu çalýþmalarýna Almanca kursunu da ekledi.A1 seviyesinde 120 saat ücretsiz verilecek olan kursun devam zorunluluðu olacak. Hafta içi her gün 13.30 -17.30 saatleri arasýnda verilecek olan kurslara, pandemi kurallarý gereði sýnýrlý sayýda kursiyer katýlabilecek.  

Kursu baþarýyla tamamlayanlar Halk Eðitim Merkezi sertifikasý alarak temel düzeyde Almanca öðrenmiþ olacak. Vatandaþlar 0324 327 46 40 numaralý telefonu arayarak kursa baþvuru yapabilecek ve kurs hakkýnda bilgi alabilecek.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA