“PARALI HAYATLAR VİCDANINIZI SIZLATMIYOR MU?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“PARALI HAYATLAR VİCDANINIZI SIZLATMIYOR MU?”


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek isimli kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündeme geldi. Konuyu meclise taşıyan CHP’li Antmen “İşsizlikten ve parasızlıktan her gün bir vatandaşın intihar ettiği bir dönemde bu şatafatlı ve kaynağı belirsiz paralı hayatlar vicdanınızı sızlatmıyor mu?” diye sordu.

Haber Merkezi

 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği soru önergesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek’in, milyonluk lüks araçlarla ve deste deste dolar, avro ve Türk Lirası ile sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptığını belirterek “Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğrafları bulunmaktadır. Geçtiğimiz hafta AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun, milyon liralık bir araçta uyuşturucu çekerken görüntüleri ortaya çıkmıştı. İktidara yakın bu ve benzeri kişi ve çok genç yaştaki gençlerin lüks evlerde, milyonluk araçlarda ve deste deste döviz ve Türk lirası para ile yaptıkları paylaşımlar sık sık gündeme gelmektedir” dedi.

 

BU SORULAR YANIT BEKLİYOR

Milletvekili Antmen’in soruları şu şekilde; “Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken Hakan Tek isimli kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?

Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir? Onlar bu parayı nasıl kazanmıştır? Daha başka kaç koruma böyle zengin olmuştur?

Hakan Tek isimli kişi koruma değilse; resmi koruma araçlarında ve Cumhurbaşkanlığı resepsiyonlarında ne işi vardır? Çakarlı araca nasıl sahip olmuştur? Polis bu kişi hakkında neden işlem yapmamıştır? Bu kişinin asıl mesleği nedir? Milyonluk araçlara binecek ve deste deste döviz ve Türk Lirası kazanacak hangi işi yapmaktadır?

İktidara yakın olan veya iktidar yönetiminde bir akrabası bulunan bazı çok genç yaştaki kişinin milyonluk evlerde, milyonluk araçlarda, yüzbinlerce liralık saatler ve deste deste paralarla görüntülerinin çıkması sizi rahatsız etmiyor mu? Bu kişilerin kazandıkları paraların kaynağını hiç sordunuz mu? İşsizlikten ve parasızlıktan her gün bir vatandaşın intihar ettiği bir dönemde bu şatafatlı ve kaynağı belirsiz paralı hayatlar vicdanınızı sızlatmıyor mu?

Görüntüleri çıkan bu tip kişilerle ilgili araştırma yapılmış mıdır? İktidar yönetiminde olan yakınları ve akrabalarına bu paraların kaynağı sorulmuş mudur? Yönetimde bu kişilerle ortak iş yapan ve bunları koruyan kişiler kimlerdir?


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA