GERGİN MECLİS! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERGİN MECLİS!


 

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclisi gerilimli geçti! Muhalefetin ihaleler, basın yayın giderleri ve işçilere mobbing eleştirileri ile mecliste zaman zaman tansiyon yükselse de faaliyet raporu oy birliğiyle onaylandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısına Faaliyet ve Denetim Raporu görüşmeleri damga vurdu. Muhalefet hizmet, yatırım, basın yayın giderleri ve ihaleler üzerinden idareye yüklenirken, faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edilmesi dikkat çekti.

Faaliyet raporu görüşmelerinde hizmet, proje, yatırım ve hedeflere yönelik değerlendirmelerini, öneri ve eleştirilerini dile getiren meclis üyelerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın yanıtı projelerini anlatmak oldu. Gültak ayrıca, “Sıkıntılı bütçemize ve pandemiye rağmen hizmet ve proje ürettik” dedi. 

 

BASIN YAYIN GİDERLERİ VE İHALE TEPKİSİ

Akdeniz Belediye Meclisi’nde muhalefet denetim raporu görüşmesinde ise özellikle basın yayın giderleri ve ihaleler üzerinden eleştirilerini gündeme taşıdı. Başkan Gültak ise ihalelerin yasalara uygun olduğunu ve yerel basını desteklemeye devam edeceğini söyleyerek yanıt verdi.

 

İŞÇİ ÇIKARMA TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Öte yandan belediyede çoğunluğu kadın olmak üzere bazı işçilerin mobbinge maruz bırakılarak işten çıkmaya zorlandığı iddiaları bu kez meclise taşındı. Muhalefet iktidara yüklenirken Başkan Gültak ise bazı işçilerin dokunulmazlık sahibiymiş gibi davranmasına izin vermeyeceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA