YEŞİLBOĞAZ, AVUKATLARIN SORUNLARINI ADALET BAKANLIĞI AKTARDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YEŞİLBOĞAZ, AVUKATLARIN SORUNLARINI ADALET BAKANLIĞI AKTARDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz Mut Baro Odasını ziyaret ederek, meslektaşlarının mesleki sorunlarını ve taleplerini dinleyip, Mut Adliyesi’nde Adalet Bakanlığı müfettişlerine aktardı.

İlk olarak Mut Adliyesi’nde Baro Odasını ziyaret ederek meslektaşlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini tek tek dinleyen Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Mesleğimizin içinde bulunduğu zor süreci aşmak, mesleki ve ekonomik sorunlarımızın çözümü için Adalet Bakanlığı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Komisyon Başkanı ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Sorunlarımızın çözümünde meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde olmayı ve birlikte mücadele etmeyi önemsiyoruz” dedi.

Daha sonra Mut Adliyesi’nde Adalet Bakanlığı müfettişlerini ziyaret ederek meslektaşlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini aktaran Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, avukatların ekonomik ve mesleki sorunlarının pandemi sürecinde daha da arttığını ifade ederek, bu zor süreci aşmak, toplumun adalete erişimi için adliyelerde avukatların önündeki engellerin ortadan kalkması konusunda, Adalet Bakanlığı’ndan gerekli adımların atılmasını talep etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA