TOROSLAR’DA, YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA, YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ


 

Toroslar Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Haber Merkezi

 

Toplantıda, Meclis Katipleri, Meclis Başkan Vekilleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonları'nın yeni üyeleri belirlendi. Vekilliğine; Mehmet Koç, Encümen Üyeliğine de; Atila Parlak, Kazım Şengül ve Fatma Özer seçildi.

 

"DAHA DA GÜZEL HİZMETLER İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Toplantıda, Toroslar Belediyesi'nin 2020 mali yılı faaliyet raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Bütçeyi doğru ve verimli bir şekilde kullandıklarını belirten Başkan Yılmaz, onaylanan faaliyet raporu için tüm meclis üyelerine teşekkür ederek; "İlçemizde başarılı ve  örnek çalışmalar yaptık. Bunun en önemli nedeni de doğru zamanda ve doğru bir şekilde çalışmamızdır. İnşallah önümüzdeki süreçte daha da güçlenerek daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Toroslar İlçesi, 3. Etap, 4. Etap, 5. Etap ve 8. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarına ilişkin tüm komisyonlardan gelen ortak raporlar görüşülerek, komisyonlara 1 ay ek süre verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

"SAĞLIK KAHRAMANLARI PARKIMIZ, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA DUYDUĞUMUZ MİNNETİN BİR GÖSTERGESİ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandemi sürecinde canla başla çalışan ve bu uğurda yaşamını yitiren sağlık çalışanları için yaptıkları Sağlık Kahramanları Parkı'nın sağlık çalışanlarına duydukları minnettin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz; "14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Kahramanları Parkımızın açılışını gerçekleştirdik. Tüm sağlık çalışanlarımızın isimlerine özel kaleme aldığımız mektupları göndererek her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Bu süreçte kentimizde Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden 19 sağlık çalışanımızın aileleriyle bir araya geldik, onların da görüşlerini aldık. Bu çalışmayı çok kısa bir süre içinde tamamladık. Birçok ilimizden, kurum ve kuruluşlardan, şahıslardan teşekkür, tebrik ve takdir aldık. Parkımızın açılışına katılan Sayın Valimiz Ali İhsan Su'ya, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine, meclis üyelerimize, sağlık çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

 

Mayıs ayında yapılacak meclis toplantı günü ise 4 Mayıs 2021 Salı saat 14.00 olarak belirlendi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA