TARSUS İKİNCİ YARI AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İKİNCİ YARI AÇILDI


 

Tarsus İdman Yurdu, haftaiçi mesaisinde ligin dibine demir atan Karabükspor’u 4-0 yenerek 9’ncu sıraya yerleşti.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ligin 31’nci haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u 4-0 yenerek 9’ncu sıraya yerleşti.

Tarsus Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmada ev sahibi Tarsus İdman Yurdu ilk yarı tutuk bir oyun sergiledi.Ligin dibine demir atmış ,lige veda etmiş Karabükspor karşısında ilk yarı pozisyon üretmek zorlanınca her iki ekipte soyunma odasına eşitlikle gitti 0-0.  İkinci yarı sahaya bam başka bir takım çıktı.İlk yarı kaleye gitmekte zorlanan Tarsus İdman Yurdu gitmiş, sürekli önde oynayan, presi yapan,gol arayan bir ekip gelmiş.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sarı Lacivertli ekip 68. Dakikada Alperen ile 1-0 öne geçti. Öne geçtikten sonra zayıf rakibi karşısında baskılı oyununu sürdüren Tarsus ekibi 72. Dakikada Alper tekrar sahneye çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra dakikalara 82’i gösterdiğinde Suat maçı 3-0’a getirdi. Maçın uzatma dakikalarında Suat kendinin ikinci takımının 4’ncü golünü atarak maçın skorunu belirledi 4-0.

Tarsus İdman Yurdu aldığı bu galibiyet ile puanını 45’e yükselterek 9’ncu sıraya yerleşti. Konuk takım Kardemir Karabükspor ise topladığı 2 puan ile ligin son sırasında 20’nci sırada kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA