TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN 3 GÜNDE 51 AÇILIÞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN 3 GÜNDE 51 AÇILIÞ


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi toplumun acil ihtiyaçlarýna çözüm olabilmek ve daha yaþanabilir bir Tarsus yaratmak için baþlattýðý hizmet maratonunu 3 günde 51 açýlýþ yaparak taçlandýrdý.

 

Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan, CHP Ýlçe Baþkaný Ozan Varal, ilçe yöneticileri, baþkan yardýmcýlarý, meclis üyeleri ve muhtarlarýn katýlýmýyla gerçekleþtirilen açýlýþlar halkýn yoðun katýlýmýyla gerçekleþti.

Tarsus Belediyesi, özellikle kýrsal alanlardaki acil ihtiyaçlarýn karþýlanmasýna yönelik doktor muayene odalarý, muhtar odalarý, kentin eðitim ve kültür seviyesinin geliþmesine yönelik okuma salonlarý, dar gelirli vatandaþlarýn bütçesine uygun ürünler sunabilmek için halk marketler, kentin yaþam alanlarýnýn çoðaltýlmasýna yönelik yeþil alanlar ve parklar, hayatý paylaþtýðýmýz pati dostlar için eðitim ve oyun alanlarý gibi Tarsus’un yaþam standartlarýný yükseltecek proje ve çalýþmalar yapýyor.

Tarsus Belediyesi’nin 3 günde hayata geçirdiði 51 hizmet arasýnda; 30 park ve yeþil alan, 7 okuma salonu, 5 muhtar odasý, 4 doktor odasý, 3 misafirhane, 1 halk market ve 1 sergi salonu bulunuyor.

 

BOZDOÐAN;” SIFIR HARCAMAYLA, TAMAMEN GERÝ DÖNÜÞÜMLE AÇTIÐIMIZ PARKLARIMIZ VAR”

Tarsus’un adaletli, yeþil ve sürdürülebilir bir kent olmasý için üstün çabayla çalýþtýklarýný dile getiren Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan;” Bugün burada sýfýr harcamayla, tamamen geri dönüþümle yaptýðýmýz parklarýmýzýn, yeþil alanlarýmýzýn açýlýþýný yapýyoruz. Tabi bu sadece Haluk Bozdoðan’ýn deðil, tüm ekibin baþarýsýdýr. Bugün Türkiye’de bu kadar cari açýkla devralýnýp bu açýðý cari fazlalýða çeviren baþka bir belediye yoktur. Bu kadar kýsa zamanda bu baþarýnýn elde edilmesinin altýnda yatan en önemli etken sosyal belediyecilik anlayýþýmýzdýr. Bu anlayýþla Tarsus’un 129 köyüne tek tek giderek sorunlarýn tamamýna yakýnýný çözdük. Ayný anlayýþla yani deyim yerindeyse köyden þehire iniyoruz sýrada merkez mahallelerimizin sorunlarýný çözmek var þeklinde, konuþtu.

 

“BÝZÝM EN BÜYÜK SEÇÝM YATIRIMIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEÐÝDÝR”

Yaptýðýmýz açýlýþlarý seçim yatýrýmý olarak görmüyoruz. Bizim seçim yatýrýmýmýz yok, bizim tek kaygýmýz þehrimizin ve gençlerimizin geleceðidir. Bizim en büyük seçim yatýrýmýmýz gençlerimiz ve çocuklarýmýzýn geleceðidir. Biz onlar için çalýþýyoruz ve bu mücadeleyi verirken de onlarýn gurur duyacaðý, övüneceði þeyler yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA