MERSÝN FOTOÐRAF DERNEÐÝ’NDE YENÝ YÖNETÝM GÖREVDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSÝN FOTOÐRAF DERNEÐÝ’NDE YENÝ YÖNETÝM GÖREVDE


 

Haber Merkezi

 

Mersin Fotoðraf Derneði yeni yönetimi yapýlan seçimle görevine baþladý. Baþkan Kýrdý: “Önceliðimiz hep fotoðraf oldu.”

Mersin Fotoðraf Derneði, salgýn kurallarý gereðince iki yýlda bir düzenlenen yönetim kurulu seçimini Yeniþehir Belediyesine ait çok amaçlý salonda gerçekleþtirdi. Mevcut yönetimin Dernek yönetimine devam etmeme kararý sonrasýnda Dernek Baþkanlýðýna Hayrettin Kýrdý seçildi. Ýki adayýn olduðu seçimi oy çokluðuyla Hayrettin Kýrdý ve ekibi aldý.

Dernek seçiminde, Baþkanlýða seçilen Kýrdý’nýn yönetim kurulunda çalýþacaðý asil ve yedek üyeler; Ahmet Yenmez, Yýldýz Özlütaþ Tutal, Fatma Beyza Yalçýn, Kemal Tekin, Ümit Tekin, Sercan Ýngilok, Zafer Özer,Sevtap Ýnal, Sevinç Dinçer’den oluþuyor. Dernek danýþma kurulu üyeleri; Seyfi Arslan, Turan Sezer, Mustafa Þahbaz. TFSF delegeleriyse Hayrettin Kýrdý, Erol Özer, Þemi Ayatar, Mevlüt Özalp, Adem Karakaya oldu.

 

“FOTOÐRAF HEP ÖNCELÝÐÝMÝZ OLDU”

Baþkan Kýrdý, otuz dört yýllýk bir Derneðiz. Derneðimiz fotoðrafta Mersin için olduðu kadar, ülkemiz için de en saygýn sivil toplum örgütlerinden biri, Dünya’da da Federasyonda önemli, saygýn bir yere sahibiz. Daha önce olduðu gibi Derneðimizde fotoðraf hep önceliðimiz olacak dedi.

Baþkan Hayrettin Kýrdý açýklamasýna: “Derneðimizin kapalý olduðu pandemi sürecinde, üyelerimize dýþ ortamda fotoðraf çekme fýrsatlarý yaratmak, bu amaçla þehrimizde yaþanan faaliyetlerin içerisinde olmak istiyoruz. Sivil veya resmi birçok kurum ile irtibata geçerek, gerekli izinleri alarak, küçük gruplar halinde belli projeler üzerinde fotoðraflar üretmek ve üyelerimizle birlikte bu zor dönemi fotoðraf çekerek deðerlendirmek niyetindeyiz.” diye devam etti.

 

“DERNEK YÖNETÝCÝLÝÐÝ GÖNÜLLÜLÜK ÖZVERÝDÝR”

Baþkan Hayrettin Kýrdý, Dernek yöneticiliðinin, gönüllülük ve özveriden oluþtuðuna da söyledi. Mersin Fotoðraf Derneði Baþkaný Hayrettin Kýrdý; “Üyelerimiz, beni ve arkadaþlarýmý Derneðimiz yönetimine layýk gördüler, hepsine teþekkür ederim. Bizler bugünlerde çektiðimiz fotoðraflar ile salgýn süreci bittiðinde Derneðimizde sunumlarýný yapacaðýmýz pek çok gösterimiz olacaktýr. Ayrýca o günlerde hazýrlamayý planladýðýmýz Dernek içi fotoðraf stüdyosunda da neler çekeceðimizi þimdiden birlikte planlayabiliriz.  

Kurulduðu günden bugüne görev yapmýþ olan tüm yönetimlerin emekleri ile Türkiye de belli bir yere gelmiþ olan Derneðimizi daha da ileri seviyelere taþýmak amacýndayýz.  Dernek yöneticiliðinin gönüllülük, özveri ve mütevazilik isteyen bir iþ olduðunun bilincindeyiz. Fotoðraf çekmek isteyen her üye bizim için önceliklidir. Onlarýn fotoðraf üretmesine imkan saðlamak ana amacýmýz olacaktýr. Derneðimizin imkanlarýný biliyoruz, bu imkanlar doðrultusunda en yetkin olaný yapacaðýz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA