MERSİN’DE AŞILANAN KİŞİ SAYISI 374 BİN 308 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE AŞILANAN KİŞİ SAYISI 374 BİN 308


 

Sağlık Bakanlığı yapılan aşı sayısını açıkladı: 15 milyon oldu. Mersin’de ise toplam aşı yapılan sayısı 374 bin 308 oldu.

GİZEM EKİCİ

 

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında birinci ve ikinci doz aşı olanların toplam sayısının 15 milyonu geçtiğini bildirdi. İstanbul'da yaklaşık 2,3 milyon, Ankara'da yaklaşık 1,2 milyon, İzmir'de ise yaklaşık 1 milyon kişi aşı oldu.

Sağlık Bakanlığının "https://covid19asi.saglik.gov.tr" adresinde yer alan aşılama sayılarına göre, birinci doz aşı uygulanan kişi sayısı yaklaşık olarak 8,4 milyon oldu. İkinci doz aşıyı yaptıran yaklaşık 6,6 milyon kişiyle toplam aşılanan kişi sayısı 15 milyona ulaştı.

Birinci ve ikinci doz aşılananların toplam sayısı İstanbul'da yaklaşık 2,3 milyon, Ankara'da yaklaşık 1,2 milyon, İzmir'de ise yaklaşık 1 milyon oldu.

Mersin’de ise toplam aşı yapılan sayısı 374 bin 308 oldu. Kentet birinci doz aşı yaptıran sayısı ise 206 bin 983 ve ikinci doz aşı yaptıran sayısı ise 167 bin 325 oldu.

Aşının koruyuculuğuna ilişkin veriler oldukça önemliyken aşılama çalışmalarının yeterli hızla ilerlememesi eleştiri konusu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA