SERİYE KÖTÜ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SERİYE KÖTÜ BAŞLADI


 

Haber Merkezi

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off serisinin ilk maçında, deplasmanda Ankara ekibi Nesibe Aydın GSK ile karşılaştı. ÇBK'nın Manolya Kurtulmuş, Melis Talay, Gökşen Fitik, İlayda Güner ve Kristine Anigwe 5'lisi ile başladığı maçın ilk 5 dakikası 7-7 eşitlikle geçilirken, ilk çeyreği 17-14 önde kapatan Nesibe Aydın GSK, soyunma odasına da 48-28'lik skorla gitti.

Gökşen ve Anigwe ile hücumda etkili olmaya çalışan ve farkı 13 sayıya düşüren Mersin temsilcisi, 3'üncü çeyreği 63-50 geride tamamladı. Maçın son bölümünde daha istekli bir oyun ortaya koyan Çukurova Basketbol, Şevval'in 3 sayılık basketi ile farkı 9 sayıya kadar indirse de Ankara ekibi maçı 76-61 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Ev sahibinde Marie Peddy, ÇBK'da ise Gökşen Fitik, 5 faulle oyun dışı kalırken maçın en skorer ismi 20 sayı ile Kristine Anigwe oldu.

 

“KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Maçı değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "İyi hazırlandığımız bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibin bençteki oyuncularından aldığı sayı desteğini alamadık. Çarşamba günü oynanacak maçı hatalarımızdan ders alarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Eşleşmenin ikinci karşılaşması 31 Mart Çarşamba günü Mersin'de oynanacak. Müsabaka, Servet Tazegül Spor Salonu'nda saat 16.30'da başlayacak.

SALON: TOBB ETÜ

HAKEMLER: Osman Sinan İşgüder, Önder Yılmaz, Hande Öztürk

NESİBE AYDIN GSK: Kastiaryna Syntsina 19, Büşra Akgün 11, Marie Peddy 6, Melike Oral 8, Cecilia Hebard 8, Merve Aygül 2, Hülya Çoklar 10, Zsofia Simon 12, Zeynep Koral, Kumsal Aslan, Gözde Eldaş

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ: Manolya Kurtulmuş 11, Melis Talay 8, Gökşen Fitik 9, İlayda Güner 8, Kristine Anigwe 20, Şevval Akalan 5, Yeliz Doğan, Fatmanur Karakaş, Elanur Menteş, Berfin Demir,

1'İNCİ PERİYOT: 17-14

İLK YARI: 48-28

3'ÜNCÜ PERİYOT: 63-50

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA