ANNE KIZ CİNAYETİNDE ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANNE KIZ CİNAYETİNDE ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR!


 

Anamur’da geçen yıl boşanmak istediği İsmet ateş tarafından öldürülen Sümeyye Ateş ile annesi Şule Bilgin için adalet arayışı sürüyor!

HEDİYE EROĞLU  

 

Mersin’in Anamur ilçesinde 27 Temmuz 2020’de boşanma aşamasında olduğu iki çocuğunu annesi Sümeyye Ateş (29) ile kayınvalidesi Şule Bilgin’i (51), eve eşyalarını almak için geldikleri sırada av tüfeğiyle vurarak öldüren İsmet Ateş’in yargılanmasına devam ediliyor.

Silifke Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan ve Silifke M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan İsmet Ateş, duruşmaya SEGBİS ile katıldı.

 

KAYNANASINI YUVASINI YIKMAKLA SUÇLADI

Savunmasında Sümeyye Ateş ile 7-8 aydır ayrılma aşamasında olduklarını ve ayrı yaşadıklarını söyleyen İsmet Ateş, boşanmak istemediğini belirterek, kayın validesini kendilerini ayırmaya çalışmakla suçladı. Çocuklarını bir daha göstermemekle tehdit edildiğini ileri süren sanık Ateş, kırsal bölgede yaşadıkları için özellikle domuzlara karşı sahip olduğunu ve hep dolu bulundurduğunu söyleyen Ateş, eşyalar taşınırken balkonda duran silahı alarak korkutmak amacıyla ateş ettiğini savundu. Kayınvalidesine ateş ettiğini ancak eşinin yere yığıldığını söyleyen İsmet Ateş, kaç el ateş ettiğini hatırlamadığını söyledi. Ateş, pişman olduğunu belirterek beraatini istedi.

Mahkeme heyetinin keşif ve tutuksuz yargılanma talebini reddettiği duruşma dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için 3 Haziran 2021 tarihine ertelendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA