ÇARŞAMBA’YI SEL ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇARŞAMBA’YI SEL ALDI


 

Evinde Çarşambaspor’u ağırlayan İçel İdman Yurdu, karşılaşmayı 42. dakikada gelen Gökçen Gelmez’in golü ile 1-0kazandı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü Gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, hafta içi mesaisinde Çarşambaspor’u konuk etti. Maçın ilk bölümünde her iki takımda kontrollü oyunu seçti ve pozisyon üretmekte zorlandı. Konuk ekip Çarşambaspor kontra atak ile gol ararken Kırmızı Lacivertli ekip organize atak ile gol aradı. İlk yarının bitimine 3 dakika kala 42. Dakikada İçel İdman Yurdu aradığı golü, Gökçen Gelmez ile buldu 1-0. Bu golle İçel İdman Yurdu soyunma odasına mutlu gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip ikinci yarının hemen başında ciddi gol girişiminde bulundu. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Çarşamba’nın sert şutu kaleci Sertaç’ta kaldı. Kalesinde tehlikeli pozisyon veren İçel İdman Yurdu, kontra atakla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Maçın son bölümlerinde konuk ekip baskısını artırsa da aradığı golü bulamadı. Maç İçel İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile bitti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA