TARSUS RAHATLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS RAHATLADI


 

Son dakika golleri ile geçtiğimiz haftalarda önemli puan kayıpları yaşayan Tarsus İdman Yurdu, bu defa maçon son bölümünde bulduğu gol ile gülen taraf oldu.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligin 30’ncu haftasında Serik Belediyespor’a konuk oldu. Başa baş geçen maçı Tarsus İdman Yurdu son bölümünde bulduğu tek golle 0-1 kazandı.

Ligde zirve ile yakından uzaktan bağı kalmayan Sarı Lacivertli kulüp ligin sonlarının yaklaştığı haftalarda düşme korkusu da yaşamak istemeyen Tarsus İdman Yurdu maçlara ayrı önem vermeye başladı.

 Ev sahibi ekibin kontrollü oyun oynadığı, Tarsus İdman Yurdu’nun daha çok sahasında beklediği karşılaşmada ilk yarı her iki ekipte sahada 10’ar kişi kaldı. Ev sahibinden Murat Gürbüzerol, Tarsus İdman Yurdu’nda n ise Ferhat Duman gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Her iki takımında fala gol pozisyonuna giremediği ilk yarı 0-0 bitti.

 İkinci yarı daha önde oynayan Sarı Lacivertli kulüp çok istediği golü 71’nci dakikada buldu. Tarsus İdman Yurdu’nda Eyüp Akcan takımına 3 puan getiren golü atarak takımının tehlikeli bölgeye girmesini önledi 0-1. Tarsus İdman Yurdu Serik Belediyespor’u yenip alt taraf ile farkı açarak rahat bir nefes aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA