DERBİ ÇUKUROVA’NIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERBİ ÇUKUROVA’NIN


 

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü 90 sayı ile kazanan, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol ise 51 sayı ile kaybeden taraf oldu.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonun son haftasında Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol'a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Mersin temsilcisi, karşılaşmayı 51-90 kazandı. Müsabakanın en skorer ismi 27 sayı ile Manolya Kurtulmuş oldu.

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

Müsabakayı değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Normal sezonu galibiyetle tamamladığımız için mutluyuz. Rehavete kapılmadan mücadele eden, savaşmayı bırakmayıp güzel bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde play-off müsabakaları var. En iyi şekilde hazırlanarak, kentimizi play-off maçlarında da başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi.

SALON: Adana Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Hüseyin Çelik, Ahmet Kemal Digilli, Seda Esen

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADANA BASKETBOL: Ezgi Manlacı 5, Ladin Özel 4, Öykü Taşkın 21, Gülfer Tokatlı 5, İlknur Yıldızhan 12, Sude Güler 2, Elif Nisa Ercan 2, Güneş Köksal, Sinem Karacan, Ayşe Burcu Karagül

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ: Manolya Kurtulmuş 27, Melis Talay 8, Gökşen Fitik 16, Yeliz Doğan 10, İlayda Güner 11, Şevval Akalan 16, Berfin Demir 2, Elanur Menteş, Cristine Anigwe, Fatmanur Karakaş,

1'İNCİ PERİYOT: 12-25

İLK YARI: 30-47

3'ÜNCÜ PERİYOT: 41-69

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA