20 YIL HAPİS CEZASI OLAN FİRARİ 3 YIL SONRA YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

20 YIL HAPİS CEZASI OLAN FİRARİ 3 YIL SONRA YAKALANDI


 

Aralarında Mersin’in de olduğu 6 ilde çeşitli mahkemelerden hakkında 14 arama kaydı bulunan ve 20 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan Doğuş Ejder Karakaş (22), 3 yılın sonunda sosyal medya hesabı üzerinden izine ulaşan polis tarafından ikamet ettiği evinde kıskıvrak yakalandı.

İzmir’de Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, Doğuş Ejder Karakaş isimli şahsın 2018 yılından beri firari olarak arandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Şahsın sistem üzerinde yapılan kontrollerinde, bilişim yoluyla dolandırıcılık, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, tehdit hakaret, yaralama ve hırsızlık suçlarından hakkında 14 aranma kaydı ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı. Şahsın adresleri ve gitmesi muhtemel olan yerler kontrol eden polis, sonuç alamayınca sosyal medya hesaplarına yöneldi. Karakaş'ın sahte isimle açtığı Facebook hesabından 2012 yılında paylaşmış olduğu fotoğraflardan ve fotoğrafları beğenen şahıslar üzerinden gidilerek bu şahıslar ile tek tek görüşen ekipler, şahsın TOKİ Uzundere Mahallesinde ikamet ettiğini belirledi. Doğuş Ejder Karakaş'ın kaçma ihtimaline karşı bina çevresinde gerekli tertibat alındı. Kargo görevlisiymiş gibi kapıya giden polis, kapının açılması ile Karakaş'ı içeride kıskıvrak yakaladı.

GBT sorgusunda İzmir, İstanbul, Ankara, Konya, Adana ve Mersin illerindeki çeşitli mahkemelerden hakkında 14 arama kaydı bulunan, 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Karakaş, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA