HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR


 

Ali Şanlı

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Erdemli Belediyespor, kollarını erken sıvayan ekiplerdendi. Yaklaşık 20 gündür lige hazırlanan Erdemli Belediyespor kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun en güçlü adayların başında gelen Erdemli ekibi hazırlık kapsamında yaptığı hazırlık maçları ile lige hazır olduğunu gösterdi.

Hafta sonu Adana’da BAL’de mücadele eden Adana Kürkçülerspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Yeni transferlerin boy gösterdiği karşılaşma ilk yarı 0-0 bitti. Ev sahibi ekibin ikinci yarıya farklı 11 ile çıkması ikinci yarının başında etkili oynamasını sağladı. Maçta ilk gol ev sahibinden geldi 1-0 öne geçen Adana temsilcinse cevap çok gecikmeden geldi. Erdemli yeni transferleri ile güçlü bir takım olduğunu istediği zaman gol atabileceğini gösterdi 1-1.  Her iki ekibinde yeni transferlere forma şansı verdiği karşılaşma 1-1 berabere bitti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA