BAHÇELİ’DEN MERSİN’DEKİ SİYASETÇİLERE MESAJ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAHÇELİ’DEN MERSİN’DEKİ SİYASETÇİLERE MESAJ


 

MHP’de Mersin’deki siyasi başarısızlığın faturası kongrede kesilirken, önemli isimler kendilerine listelerde yer dahi bulamadılar.

HEDİYE EROĞLU

 

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonunda yapıldı. Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, MHP 13. Olağan Kurultayında üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterildi. Tek aday olarak gösterilen Devlet Bahçeli, 10. kez genel başkan seçildi.

Mersin’deki siyasilere “toparlanın” mesajı veren Bahçeli, Büyük Kurultayın Merkez Yönetim Kurulu listesinde, daha önce belediye başkanlığı yapmış ve en son Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hamit Tuna ve eski milletvekili Ali Öz’e yer vermedi.

 

SERDAR SOYDAN MYK’DA

Öte yandan daha önce Mezitli Belediyesi Başkan Adaylığı ile İlçe Başkanlığı yapan Serdar Soydan ise Merkez Yönetim Kurulu listesinde yer bulurken, Kürşat Türker Ercan’da Merkez Disiplin Kurulunda yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA