MERSİNLİ YAZARDAN, AĞRILI ÖĞRENCİLERE TABLET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ YAZARDAN, AĞRILI ÖĞRENCİLERE TABLET


 

Mersinli yazar ve iş adamı Sait Dervişoğlu, yazdığı kitaptan elde ettiği gelirle Ağrılı öğrencilere tablet dağıttı.

İş adamı Murat Tan öncülüğünde Mersinli yazar ve iş adamı Sait Dervişoğlu, yazdığı “Ruhuma Mektuplar” adlı şiir kitabından elde ettiği gelirle Mersin ve Ağrı’da bulunan öğrencilere tablet dağıttı. İhtiyaç sahibi Ağrılı öğrencilere kitabından elde ettiği gelirle aldığı tabletleri dağıtmak için Ağrı’ya gelen Sait Dervişoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ile konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Burada başta kız çocukları olmak üzere 75 öğrenciye tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, dezavantajlı bir bölgede bulundukları için bu tür yardımların önemli olduğuna dikkat çekerek, “ Sayın Dervişoğlu ve Murat Tan’ın Mersin’de başlatmış oldukları bir kampanyanın Ağrı ayağında bir araya geldik. Bu bizim için çok kıymetli. Çünkü dezavantajlı bir bölgedeyiz. Dolayısıyla bu bölgedeki ihtiyaçlarımız çok daha farklı. Bu konuda her türlü yardıma ve desteğe ihtiyacımız var.” İfadelerine yer verdi.

Ağrı’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden yazar ve iş adamı Sait Dervişoğlu ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ruhuma Mektuplar kitabımın öncülüğünde kendiliğinden ortaya çıkan bu kampanya kapsamında bin 500’ün üzerinde tableti devlet ve millet el ele diyerek sevgili öğrencilerimizle buluşturduk.”

Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, yazar ve iş insanı Sait Dervişoğlu ve Ağrılı iş insanı Murat Tan’a plaket takdim etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA