MİLLİLER DÜNYA KUPASINA MERSİN’DE HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİLER DÜNYA KUPASINA MERSİN’DE HAZIRLANIYOR


 

Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımı 2021 Sofya Dünya Kupasına Mersin’de hazırlanıyor.

Haber Merkezi

 

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 12-24 Mart tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu’nda hazırlık kampına giren Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımı, 26-28 Mart tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya da düzenlenecek olan Ritmik Cimnastik Dünya Kupası hazırlıklarına başladı.

'Ritmik Cimnastik Büyükler Grup Milli Takımı' hazırlık kampı, kamp sorumlusu Ayla Çifçi, Ritmik Cimnastik Milli takım antrenörleri Ekin Güler, Natalia Safonova, milli takım kaptanı Duygu Doğan, Azra Akıncı, Nil Karabina, Peri Berker ve Eda Asar Bulgaristan’nın ev sahipliğinde yapılacak olan Ritmik Cimnastik Dünya Kupasına Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda hazırlanıyor.

Dünya kupasına Mersin’de günde çift idmanla hazırlanan ve olimpiyat kotasını ne kadar istediklerini bu önemli yarışmada göstermek isteyen milliler, hazırlık kampını 24 Mart Çarşamba günü tamamlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA