KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTİRDİ


 

2’nci Lig Kadınlar Voleybol Ligini 2’nci sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK play-off maçları için Ankara’ya gitmişti. Ankara’da ilk maçına çıkan Mersin ekibi play-off ilk mağlubiyetini aldı. Bahçelievler Belediyesi 3 Mersin Büyükşehir Belediyesi 1. Play-off’da ki ikinci maçında ise 3-0 kazanarak ilk galibiyetini aldı Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK 3- Elazığ Voleybol 0.

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Maça istediği gibi başlayan Mersin temsilcisi ilk seti 25-22 önde kapatarak ilk sayısını aldı. İlk sette üstün oynayan,iyi defans yapan,servislerde etkili olan takım Mersin Büyükşehir 2’nci sette tutuk oynayınca maça eşitlik geldi 25-18. 3’ncü sette de istediğini oyunu oynayamayan Mersin’li kadınlar seti  25-17 kaybederek 2-1 geriye düştü.Kötü oyununu maçın son setinde taşıyan Mersin Büyükşehir Belediyesi 4’ncü seti de 25-17 kaybedince play-off’da ki ilk mağlubiyetini almış oldu.

2’NCİ MAÇINI NET KAZANDI

Play-off’ta ki ikinci maçına çıkan Mersin ekibi bu defa işi sıkı tutunca 3-0 gibi net skor çıktı. Elazığ Voleybol ekibi karşında etkili oynayan Mersin Büyükşehir ilk seti 25-10 gibi farklı skorla kazandı. 2’nci sette de istekli oynayan Mersin temsilcisi bu defa 25-12 kazanarak maçı 2-0’a getirdi. Maç setinde Mersin Büyükşehir 25-14 kazanarak play-off’da yoluna devam etti. Mersin büyükşehir turnuvada 3’ncü maçını bugün TVF Spor Lisesi ile oynayacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA