SELMA YAĞCI İLE YOLA DEVAM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SELMA YAĞCI İLE YOLA DEVAM


 

Haber Merkezi

 

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan Sanat Etkinliği Derneği 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Çoğunluğun sağlandığı genel kurulda, Selma Yağcı güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.  

Divan heyeti seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Toplantıda, geçmiş dönem faaliyet raporları değerlendirildi. Selami Gedik’in divan başkanlığında, dernek üyelerinin oluşturduğu tek listeyle gidilen seçimde yönetim ve denetim kurulu üyeleri yeniden seçilerek güven tazeledi. 2021-2023 Dönemi Yönetim Kurulu: Selma Yağcı, Hülya Zehra Solmazer, Ahmet Yeşil, Dırahşan Bulut, Tuba Kaya, Ferda Er, Nuran Kurtuluş. Yönetim kurulu yedek üyeleri: Hafize Bilgenoğlu, Suphi Yılmaz, Faik Burakgazi, Serhat Servet Dövenci, Halil Delibaş, Faik Güçlü, Ziya Aykın. Denetim kurulu: Mehtap Aşut, Münire Aslan, Zeynep Banu Akman Bezek. Denetim kurulu yedek üyeleri: Tanyel Gündinç, Zümrüt Dilekoğlu, Necla Akbulut, isimlerinden oluştu.

MUMF ve Sanat Etkinliği Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle tüm dünyanın acı çektiği şu günlerde, insanlığın yaralarını saracak biricik çarenin sanat olduğu bir kez daha anlaşıldı. Festivalsiz geçen 2020 yılının ardından, 2021’in halkımız ve tüm dünyaya, sağlık, barış, esenlik ve müzik dolu günler getirmesini diliyorum. Ülkemiz ve kentimiz için el ele, gönül gönüle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA