MEZİTLİ’DE ÜCRETSİZ KİTAP ALIŞVERİŞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE ÜCRETSİZ KİTAP ALIŞVERİŞİ


 

Haber Merkezi

 

Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘kitap bağışı’ kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşlar tarafından bağışlanan roman, ansiklopedi ve dünya klasikleri; Belediye Hizmet Binası girişinde bulunan Halk Masası ve Mezitli Halk Kart’ın bulunduğu dinlenme alanına bırakılıyor. Kitapların bulunduğu alanda; ‘Kitaplarımızdan ücretsiz olarak alabilirsiniz’ yazılı bir not ile vatandaşlar ihtiyacı doğrultusunda kitap alabiliyor. Ayrıca, kitap okuma alanında diledikleri kitapları okuyabiliyorlar.

Belediyeye ait tüm tesislerde kütüphane ve kitap okuma alanlarının olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki tüm vatandaşları kitap bağışına davet etti. Başkan Tarhan, “Mezitli halkı kitap okuma konusunda çok duyarlı. Bizler de vatandaşlarımızın bu duyarlılığına karşın belediyemize ait tüm tesislerimizde kütüphane ve okuma alanları oluşturduk. Belediyemizin girişinde bulunan alanda vatandaşlarımız diledikleri kitapları alıp evine götürebilirken, evde okudukları fazla kitapları da yine aynı alana bırakabiliyorlar. Bu ilçemizdeki vatandaşlarımızın ne kadar koca yürekli olduğunu gösteriyor. Vatandaşlarımızın bu kitap alışverişi gerçekten de çok anlamlı ve bizleri mutlu ediyor. Şimdiye kadar bağışta bulunan kitapseverlere teşekkür ediyor, tüm halkımızı kitap bağışı kampanyasına destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA