AKDENİZ ZABITASI’NDAN KORONAVİRÜS DENETİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ ZABITASI’NDAN KORONAVİRÜS DENETİMİ


 

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri salgınının yayılmaması için iş yerleri denetimini sürdürdü. Ekipler denetim sırasında işletme sahiplerine yüzde 50 doluluk oranının aşılmaması hususunda uyarılarda bulundu.

Haber Merkezi

 

 

Akdeniz Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Pandemi süresi boyunca ilçe genelinde yüzlerce iş yerinde denetleme yapan belediyeye bağlı zabıta ekipleri, kurallara riayet etmeleri konusunda işletmelere önemli uyarılarda bulundu.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Atatürk, İstiklal ve Silifke Caddesi'nde maske ve mesafe kontrolü yaparken, çeşitli yeme içme mekanlarında da yüzde 50 doluluk oranlarını denetledi. Kurallara uyulması hususunda vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunan ekipler, Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması da yaptı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Salgının ilk gününden bu yana çok ciddi mücadele veriyoruz. Hem işletmeler noktasında hem de vatandaşlarımızın yoğun olduğu alanlarda çok sıkı denetimler yaptık; bu denetimleri de sürdürmeye devam edeceğiz. Bu uygulamamız ceza yazmaktan ziyade vatandaşlarımıza rehberlik etmektir. Başta sevdiklerimiz ve kendimiz olmak üzere, sağlığımızı korumak ve sürdürmek için kurallara lütfen uyalım. Rehavete kapılmadan, tedbiri elden bırakmadan salgını el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA