TARSUS ŞOKTA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS ŞOKTA!


 

Tarsus İdman Yurdu, yeni başkanı ile çıktığı ilk maçta Pendikspor ile 3-3 berabere kalmanın şokunu yaşadı!

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden  Tarsus İdman Yurdu, hafta içinde yaptığı kongre ile yeni  başkanını seçmişti. Yeni başkan Harun Şahin Kırbıyık koltuğu oturduğu gün ilk şokunu yaşadı. Pendikspor karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapatan Tarsus İdman Yurdu maçın bitimine saniyeler kala yediği golle 3 puandan oldu. Karşılaşma   3-3 bitti.

Tarsus İdman Yurdu maça resmen 1-0 geride başladı. Maçın 4’ncü dakikasında konuk takım Pendikspor ilk ciddi atağında golü buldu 1-0. Golün şokunu kısa sürede atan Sarı Lacivertli ekip 8’nci dakikada golcüsü Suat Kaya ile eşitliği yakaladı 1-1. Bu golden 10 dakika sonra maçın 18’nci dakikasın da  Burak Seres ile 2-1 öne geçti.

Coşkulu ve istekli oyununu sürdüren Tarsus ekibi 19’ncu dakikasında farkı 3’e çıkardı 3-1. İlk yarı bu korla tamamlandı. İlk yarı tutuk bir oyun sergileyen konuk takım Pendikspor ikinci yarıya hızlı başladı. 3-1’lik skoru korumak için geriye yaslanan Tarsus temsilcisi 62’nci dakikada ilk golü atan Yaser Hacımustafaoğlu farkı 1’e indirdi 3-2. Maçın bitimine birkaç dakika kala 87’nci dakikada Pendikspor Denis Taşkesen ile eşitliği yakaladı 3-3. Alınan bu sonuçla yeni başkan Kırbıyık ilk maçına beraberlikle başlamış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA