HESAP BEKLERKEN KAPATTILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HESAP BEKLERKEN KAPATTILAR!


 

Davultepe’de AKP, MHP, CHP işbirliği ile yapılmak istenen sanayi sitesi skandalı ile ilgili kararda imzası olanların hesap vermesi beklenirken, Başkan Seçer’den “Konu kapandı” açıklaması geldi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Mezitli ilçesinde Davultepe’de narenciye bahçelerini yok edeceği için iptal edilen Küçük Sanayi Sitesi meselesinde kararda imzası olanların hesap vermesi beklenirken, konu kapatıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantı döneminin ilk birleşiminde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konun kapandığını söyleyerek, kamulaştırma yapılmayacağını açıkladı.

Seçer, “Bu konu şu aşamada bir anlamda kapanmıştır. Nasıl kapanmıştır? Bir karar alınmıştır? Acele kamulaştırma kararı verildi. Bu kararı da Büyükşehir Meclisi aldı. Ancak bu şatlar altında bizim orada kamulaştırma yapmamız, küçük sanayi sitesi yatırımına yol vermemiz mümkün değildir. Çünkü ortada tepki gösteren üreticilerin bir itirazı vardır. Buna kayıtsız kalmam mümkün değildir” dedi.

Ancak sanayi sitesi yönetiminde yer alan MHP’li Meclis Üyesi Bünyamin Önel ile AKP’li Meclis Üyesi Erhan Contar ve “Beni partim görevlendirdi” diyen CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile mensubu olduğu partiler ile kararda imzası bulunanların hesap vermesi beklenirken gelen “Konu kapandı” açıklaması tepki çekti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA